ژانویه 17, 2020اخبار روز بیمه
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حمید جمعه پور صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران با با بیان اینکه موضوع مواد مخدر مشکل دنیا به شمار میرود، از تلاش دستگاههای مختلف برای مقابله با این معضل خانمانسوز تقدیر کرد.
وی با اشاره به اینکه برای بیمه درمانی معتادان بهبود یافته کشور بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان در بودجه سال آینده در نظر گرفته شده است، افزود: همچنین برای بیمه پایه نیز اعتباری درنظر گرفته شده است.
جمعه پور با اشاره به تدابیر صورت گرفته در حوزه درمان، تصریح کرد: در جلسهای که با معاون درمانی وزارت بهداشت داشتیم مقرر شد از سطح متادون درمانی به داروهای دیگر مؤثر پیش رویم و مصرف متادون را برای درمان کاهش دهیم. در زمینه زنان باردار معتاد نیز تصمیماتی درنظر گرفته شد وداروهای درمانی نیز دارای هلوگرام خواهند شد.
تدوین شناسنامه اطلاعاتی توزیع کنندگان مواد مخدر
سردار سیدمحمود میرفیضی، فرمانده انتظامیمازندران نیز در این جلسه از اجرای ۸۰۹ طرح پاکسازی مناطق آلوده در استان خبر داد و گفت: تشکیل شناسنامه اطلاعاتی برای توزیع کنندگان و دستگیری جامعه هدف از دیگر برنامهها بوده است.
وی درباره جنع آوری معتادان گفت: در ۹ ماهه امسال بیش از پنج هزار و ۱۶۷ نفر جمع آوری و ۴۳۵ نفر به مراکز ماده ۱۶ منتقل شدند.
میرفیضی با بیان اینکه سال قبل ۶۷ نفر براثر سو مصرف مواد مخدر فوت کردند، تصریح کرد: تقریباً به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دو نفر براثر سو مصرف مواد مخدر جان میدهند.
فرمانده انتظامیمازندران یادآور شد: بیشترین فوتیهای ناشی از سو مصرف مواد مخدر در گروه سنی ۳۰ تا ۳۹ سال قرار دارند و این مسئله جای نگرانی دارد. در زمینه مقابله با خرده فروشان، مدارسی که باید تحت مراقبت قرار میگرفت، شناسایی شده است و با اجرای طرحها، ۳۷۶ خرده فروش در اطراف مدارس دستگیر شدند و ۲۰۵ معتاد نیز جمع آوری شده است.
علی اصغر میرزایی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران نیز با اشاره به تشکیل بیش از ۱۶۷ جلسه استانی و شهرستانی در سال جاری در زمینه مبارزه با مواد مخدر در استان، گفت: در سال جاری با اجرای طرح یاریگران زندگی اقدامات ارزندهای در زمینه پیشگیری از مصرف مواد مخدر در استان صورت گرفته است.
وی افزود: در زمینه راهبرد حوزه درمان، جهت گیریهای خوبی در چارچوب راهبردها انجام شده است و علاوه بر ۶۸ مرکز درمان اعتیاد، ۴۴۸ مرکز ترک و درمان اعتیاد در استان فعالیت دارند. در مجموع ۵۴۶ مرکز درمان و ترک اعتیاد در استان فعالیت دارند و انجمن معتادان گمنام نیز ۱۵ هزار عضو دارند.
انتهای پیام/ ۶۸۱/ ع