اکتبر 24, 2019اخبار روز بیمه
به گزارش خبرنگار مهر، علی اربابی صبح شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار داشت: در نظام جمهوری اسلامیاز ابتدا همیشه دغدغه نظام بر این بوده که مردم گرفتاری در مواجه با بیماری نداشته باشند.
وی با اشاره به تصویب قانون بیمه همگانی در سوم آبان ماه، بیان کرد: متعاقب با تصویب این قانون سازمان بیمه خدمات درمانی وقت تشکیل شد و این سازمان تنها نهاد دولتی است که اقدام به حمایت بیمه ای مردم در بخش درمان میکند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی عنوان داشت: در طول زمان تا سال ۹۱ صندوقهای مختلفی بر سازمان بیمه سلامت اضافه شد که صندوق کارمندی، روستاییان و عشایر و صندوق سایر اقشار از جمله اینهاست.
اربابی ادامه داد: در سال ۹۱ به دلیل سیاستهای کلان کشور و اصلاح ساختار بیمه ای در ماده ۳۸ برنامه ششم توسعه مصوب شد که همه بیمهها در بیمه سلامت تجمیع شوند به همین دلیل سازمان بیمه خدمات درمانی به سازمان بیمه سلامت تغییر نام پیدا کرد.
تجمیع بیمهها هنوز محقق نشده است
وی با اشاره به اینکه از آن موقع تاکنون تجمیع بیمهها هنوز محقق نشده است، افزود: اما در راستای تجمیع بیمهها و صیانت از منابع مردم و دولت اقداماتی تحت عنوان رفع هم پوشانی و استحقاق سنجی انجام شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه در این راستا بانک اطلاعاتی بیمههای مختلف در سازمان بیمه سلامت تجمیع شده است، بیان داشت: با تحقق این امر تعداد زیادی از موارد هم پوشانی بیمه ای رفع شده و در همین استان در طول ۲.۵ گذشته ۱۵ هزار مورد هم پوشانی رفع شده و همین امر سبب میشود هزینههای دولت و هزینههای مردم کاهش پیدا کند
اربابی با بیان اینکه از طرفی قوانین مختلفی که بر ساختار بیمههای پایه نیز وجود داشت تلاش شد یکسان سازی شود و از تنوع و تکثر قوانین جلوگیری شود، بیان داشت: در این راستا سعی بر این شد ساختارهای الکترونیکی تحت عنوان دولت الکترونیک سلامت محقق شود.
وی از اجرای نسخه سرپایی الکترونیک در شهرستان بشرویه، سرایان و فردوس خبر داد و گفت: در ساختار بستری نیز شرایط فراهم شده تا پروندههای بستری به صورت الکترونیک باشد.
راه اندازی نسخه الکترونیک در کل استان تا پایان آبان
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون نسخه بستری الکترونیک در بیمارستان رازی بیرجند و شهرستان طبس راه اندازی شود، افزود: همچنین اعلام کردیم تا پایان آماه تمام پروندهها باید به صورت الکترونیک باشد.
اربابی یادآور شد: الکترونیک پروندهها شفافیت در عملکرد بیمارستانها را محقق میکند و مانع از برخی خطاها میشود.
وی با اشاره به اینکه در طول سال بیش از ۴۰۰ مورد بازرسی در مطبها انجام شده است، عنوان داشت: در حوزه بیمارستانها نیز بازدیدهای مستمر و از مراکز روستایی ماهانه بازدید انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه مجموع این اقدامات سبب شده که ۱۰ درصد پرداختی از جیب مردم کاهش پیدا کند اما هنوز هم موارد زیادی وجود دارد که باید اصلاح شود، افزود: همچنین با انجام این اقدامات ۱۰ درصد از منابع دولت کم شده اما هنوز هم نیاز به فعالیت بیشتر و زیرساختهای الکترونیک بیشتر است.
اربابی به وجود ۶۵۰ بیمار خاص در استان اشاره کرد و گفت: سازمان بیمه سلامت سالانه ۱۰ میلیارد تومان هزینه دارو و خدمات برای این افراد پرداخت میکند.
وی با اشاره به تدوین آیین نامه جدیدی که در خصوص بیمه اجباری، بیان داشت: با اجرای این آیین نامه آزمون وسع را خواهیم داشت تا منابع دولتی به صورت بهتر و سامان دهی شده به سمت افرادی برود که نیازمند حمایت بیشتری هستند.