اکتبر 22, 2019اخبار روز بیمه
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، رضا عباسی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد ضمن تبریک فرا رسیدن هفته بیمه سلامت اظهار داشت: در حال حاضر بیش از دو میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت استان سیستان و بلوچستان در صندوقهای کارکنان دولت، روستاییان، سایر اقشار، بیمه سلامت ایرانیان و بیماران خاص تحت پوشش بیمه سلامت استان قرار گرفتهاند.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صندوق روستائیان و عشایر در استان سیستان و بلوچستان حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از جمعیت را تحت پوشش بیمه ای قرار داده است تصریح کرد: ۳۷۰ هزار نفر از جمعیت استان نیز تحت پوشش بیمه سلامت همگانی قرار دارند.
به گفته وی صندوق بیمه روستاییان و عشایر و بیمه سلامت همگانی رایگان است و حق سرانه بیمه توسط دولت پرداخت میشود در حال حاضر نیز بیمه سلامت استان با ۸۲۶ موسسه قرارداد دارد که با مراجعه بیماران سرپایی به مطبها ۷۰ درصد فرانشیز و در بخش بستری ۹۰ درصد آن توسط دولت پرداخت میشود.
وی عنوان کرد: سالانه بیش از۶۵۰ میلیارد تومان سازمان بیمه سلامت جهت هزینههای درمانی در استان سیستان و بلوچستان پرداخت میکند که بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه دفترچهها در کشور است، امیدواریم با راه اندازی نسخه نویسی الکترونیکی این هزینهها کاهش یابد.
عباسی از آغاز پوشش بیمه پایه سلامت از اول آبان ماه در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: تمامیافرادی که فاقد پوشش بیمه پایه سلامت هستند میتوانند از اول آبان ماه جاری(روز گذشته) با مراجعه به سایت سازمان و یا ادارات بیمه سلامت در شهرستان و یا دفاتر پیشخوان دولت طرف قرارداد در سامانه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ثبت نام کنند.
وی خاطر نشان کرد: پس از ثبت نام بر اساس درآمد خانوادهها از طریق این وزارتخانه ارزیابی وسع صورت میگیرد براساس این آیین نامه افرادی که درآمد ماهیانه آنها کمتر از ۴۰ درصد حداقل حقوق و دستمزد ماهیانه باشد در دهک ۱٫۲٫۳ قرار گرفته و به صورت رایگان بدون اعمال دوره انتظار تحت پوشش بیمه سلامت قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه اگر درآمد فرد بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد حداقل حداقل دستمزد باشد در دهک ۴ قرار میگیرد گفت: این افراد میتوانند فقط ۵۰درصد حق سرانه را پرداخت کنند و اگر فرد در دهک ۵ به بالا قرار گرفته باشد باید تمام حق سرانه را پرداخت و مشغول ۱۰ روز دوره انتظار میشود.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان ادامه داد: بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت که دارای دفترچه هستند اگر بیش از یک ماه از تاریخ انقضای دفترچه بیمه آنها گذشته باشد مشمول ۱۰ روز دوره انتظار میشوند همچنین تمامیخانوارهای فاقد بیمه پایه سلامت مکلف اند حداکثر ظرف مدت ۶ ماه نسبت به بیمه کردن خود و پرداخت سهم خود از حق بیمه در چارچوب مفاد آییننامه وسع اقدام کنند.
انتهای پیام/ ت