دسامبر 24, 2019اخبار روز بیمه
ایسنا/هرمزگان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه وضع درمان استان اصلا خوب نیست، تصریح کرد: در جریان شیوع آنفلوآنزا در کشور سه مورد مرگ بر اثر ویروس آنفلوآنزا در هرمزگان تایید شد.
فرشیدی عنوان کرد: در خصوص عطاریهای سطح شهر که داروهایی توزیع میکنند افراد در صورت مشاهده باید به تعزیرات حکومتی مراجعه و شکایت خود را مطرح کنند؛ دارو در صورت داشتن سیب سلامت مشکل ندارند و فروشنده مقصر است که بدون مجوز توزیع میکند.
وی تصریح کرد: در خصوص تجهیزات تخصصی بیمارستان شهید محمد دچار کمبودهایی هستیم که در حال رایزنی و تلاش برای رفع این کمبودها هستیم، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیارد بدهی دارد که بیش از ۲۵ درصد آن مربوط به تجهیزات است، تا امروز ۱۲۷ الی ۱۲۸ میلیارد تومان از بیمه سلامت، حدود ۸۰ میلیارد تومان از تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح بین ۳ تا ۴ میلیارد تومان طلب داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: ۶۰ هزار اتباع افغانستانی در هرمزگان داریم که بیمه و پول درمان ندارند و هزینههایی به ما تحمیل میکند که قابل محاسبه نیست.
فرشیدی بیان کرد: بیماری مالاریا برای استان ما مهم است، الآن در زمان ریشهکنی هستیم، سال گذشته ۵۸ مورد داشتیم که هیچکدام ایرانی نبودهاند، چقدر باید مواظبت کنیم که دوباره همهگیر نشود و اینها همه برای ما هزینه است؛ مسئله اتباع خارجی برای ما تبعات اجتماعی و بهداشتی دارد که باید رسیدگی شود.
وی اظهار کرد: ساخت بیمارستان ۲۷۰ تخت خوابی که پالایشگاه نفت ستاره در حال ساخت آن است، پیشرفت فیزیکی خوبی داشته است.
فرشیدی عنوان کرد: سال گذشته بیش از سقف عملکرد داشتیم که دولت باید برای تأمین آن فکری کند، مهمترین پروژه عمرانی ما بیمارستان شریعتی است و تمام توان خود را گذاشتهایم که آن را بهجایی برسانیم اما متأسفانه شریعتی در کمبود بودجه دارد خاک میخورد و حداقل نیاز به ۳۰ میلیارد تومان دیگر بودجه دارد.
وی تصریح کرد: بیمارستان ۵۳۱ تخت خوابی ما اعتبار خوبی دارد اما از روند اجرای پروژه راضی نیستم و انتظار سرعت بیشتری در پیشبرد آن دارم؛ پروژه بیمارستان راضی نیز آماده کلنگ زنی است.
انتهای پیام