دسامبر 24, 2019اخبار روز بیمه
ایسنا/آذربایجان غربی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی از خسارت سالانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان در مخاطرات طبیعی خبرداد.
رسول جلیلی امروز ۴ دی ماه در جلسه کارگروه مشترک خشکسالی، سرمازدگی و مخاطرات بخش کشاورزی استان اظهار کرد: سالانه به طور میانگین در حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی استان به علت وقوع مخاطرات طبیعی اعم از سرمازدگی، سیل، تگرگ و طوفان خسارات وارد میشود که رقم قابل توجهی است.
از تمدید مهلت عملیات بیمه گری محصولات زراعی و باغی دراستان تا پایان دی ماه سال جاری خبر داد و از کشاورزان درخواست کرد با توجه به کاهش۳۰ درصدی بارندگیها نسبت به درازمدت و احتمال وقوع خسارت سرمازدگی و شیوع آفات در مزارع و باغات، در اسرع وقت نسبت به بیمه محصولات خود در سال زراعی جاری اقدام کنند.
رئیس جهاد کشاورزی استان افزود: با افزایش آگاهی کشاورزان از مزایای بیمه به عنوان یک چتر حمایتی و ارتقای سطح بیمه محصولات کشاورزی ، خطر پذیری و ریسک شغل کشاورزی ،در زمان بروز حوادث غیر مترقبه کاهش و یا به حداقل میرسد.
جلیلی اظهار امیدواری کرد تا پایان مدت زمان مقرر عملیات بیمه گری، سطوح بیمه محصولات کشاورزی با مشارکت و افزایش آگاهی بهره برداران بخش کشاورزی افزایش یابد.
وی از بهره برداران بخش کشاورزی استان درخواست کرد تا با مراجعه به دفاتر خدمات بیمه کشاورزی و مراکز خدمات جهاد کشاورزی با آگاهی از حق بیمه و شرایط تعهد بیمهگری، نسبت به پوشش بیمهای محصول خود در مدت زمان مقرر در سال جاری اقدام کنند.
جلیلی تاکید کرد : با توجه به کاهش بارندگیها و احنمال افزایش خسارات سرمازدگی و شیوع افات نباتی در سال زراعی جاری باید از هم اکنون برنامه ریزی مدونی برای مقابله با وقوع مخاطرات طبیعی داشته باشیم و در کمیتههای تخصصی موضوعات به صورت جداگانه بررسی شود.
در ادامه پرویز امجدی رییس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی استان نیز به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص ترویج فرهنگ بیمه کشاورزی و کاهش مخاطرات طبیعی در سال جاری در استان پرداخت وگفت: بیمه محصولات زراعی در سال جاری درسطح ۷۸ هزارهکتار ، در حدود ۳۱ درصد نسبت به برنامه ابلاغی و بیمه محصولات باغی در سطح ۸ هزار و ۸۵۰ هکتار در حدود ۳۳ درصد نسبت به برنامه ابلاغی محقق شده است که نیاز است با ترویج فرهنگ بیمه کشاورزی و افزایش اگاهی کشاورزان سطح بیمه بیش از پیش ارتقا و توسعه یابد.
وی بیان کرد : بیمه دام و طیور و آبزیان به دلیل اعمال مشوقهای حمایتی و پوشش فراگیر از روند مطلوب و قابل قبولی برخوردار است.
امجدی ادامه داد: روند اجرای کمکهای دولتی در خصوص استمهال وامهای بانکی کشاورزان استان در قالب بندهای خ ماده ۳۳ و بند ل تبصره ۱۶ قانون برنامه ششم توسعه همچنان تداوم دارد و از سال ۹۶ تا کنون معوقات بانکی بیش از ۲۴ هزار پرونده تعیین تکلیف شده است.
انتهای پیام