اکتبر 28, 2019اخبار روز بیمه
به گزارش خبرنگار مهر، محسن احتشام صبح چهارشنبه در جلسه هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی بیرجند اظهار کرد: شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی یک ظرفیت قانونی بسیار بالای در راستای حل مشکلات بخش تولید در اختیار دارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند بیانکرد: هدف از شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی پایش قوانین و مقررات وضع شده است و اگر قانونی مخل فعالیت اقتصادی سالم باشد در شورا مورد بحث و بررسی قرار میدهیم.
وی افزود: گاهی کمیته کارشناسی شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی در خراسانجنوبی مواردی چون بیمه کارفرمایی بخش کشاورزی را مورد بررسی قرار میدهد، اما در اجرایی شدن مصوبات و نتایج با مشکل رو به رو میشویم.
توسعه جز با رفع مشکلات تولیدکنندگان محقق نمیشود
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند با بیان اینکه خراسانجنوبی یک استان در حال توسعه است، گفت: توسعه جز با رفع مشکلات پیش روی تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان اقتصادی محقق نمیشود.
احتشام اظهارکرد: یکی از علتهای توسعه نیافتگی استانهای محروم این است که قوانین مرتبط با بخشهای اقتصادی در این استانها با استانهای توانمند از منظر اقتصادی یکی است.
وی بیانکرد: در موضوع مالیات، براساس قوانین بسیاری از شهرکهای صنعتی در خراسانجنوبی از معافیت مالیاتی برخوردار هستند ولی در عمل شاهد گرفتن مالیات از این شهرکها هستیم که باید در استان این موضوعات حل شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند ادامه داد: ما راه و هدف خود در حوزه تولید را انتخاب کرده ایم ولی متولیان امر باید این مشکلات و موانع را رفع کنند.
احتشام یادآور شد: کمکهایی که از تهران برای خراسانجنوبی میآید باید در اسرع وقت با اجرایی شدن در راستای حل مشکلات واحدهای تولیدی گرهگشایی کند و معطل نماند.
وقتی زعفران ایرانی که به نام محصول افغانستانی صادر میشود
وی با بیان اینکه باید انگیزههای سرمایهگذاری در خراسانجنوبی را افزایش دهیم، گفت: در موضوع محصولات استراتزیک باید بر روی معرفی آنان کار و تلاش کنیم اما واقعیت این است که اتاق بازرگانی نیز با دست خالی و بدون منابع مالی نمیتواند کاری در حوزه بازاریابی و بازارسازی کند.
رئیس اتاق بازرگانی بیرجند با اشاره به تولید ۵۰۰ تن زعفران، اظهارکرد: علیرغم این افزایش تولید نتوانستیم بازاریابی و بازارسازی متناسبی داشته باشیم که منجر به افت قیمت این محصول شده است. احتشام با تبیین ضرورت حضور در نمایشگاههای بینالمللی جهت معرفی محصولات استراتژیک خراسانجنوبی افزود: سال گذشته ۲۰ تن زعفران از مرز رسمیدوقارون به افغانستان رفته است و از آنجا به عنوان به زعفران افغانستان به سایر کشورها صادر شده است.