نوامبر 29, 2019اخبار روز بیمه
به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی مقدسی روز شنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاههای تابعه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در اراک، اظهار داشت: در استان مرکزی بیش از ۹۵۰ هزار نفر بیمه شده تامین اجتماعی وجود دارد که رقم قابل ملاحظه ای است و انتظار داریم با توجه به این جمعیت بیمه شده، وزارت بهداشت در صدور مجوزهای جذب و تغییر ضوابط برای ایجاد انگیزش در پزشکان به منظور ارایه خدمات در مراکز تامین اجتماعی تجدید نظر کند.
وی ادامه داد: از وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و مدیر عامل تامین اجتماعی انتظار میرود، از بیمه شدگان تحت پوشش تامین احتماعی استان مرکزی حمایت بیشتری به عمل آورد تا تعادل بخشی بین منابع و مصارف صندوقهای تامین اجتماعی مورد توجه قرار گیرد و کسری در استان ایجاد نشود.
مقدسی اظهار کرد: با توجه به اسناد بالا دستی توجه به صندوق تامین اجتماعی، بازنشستگی و سایر صندوقها را باید بیش از گذشته در دستور کار قرار دهیم و حمایتهای عملی در این حوزه انجام دهیم.
وی گفت: با توجه به شرایط خاص صندوقهای حمایتی و نگاهی که در برنامه ششم وجود دارد، باید در بودجههای آینده به وصول مطالبات صندوق از دولت توجه لازم صورت پذیرد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: با توجه به افزایش نرخ تورم و مشکلات موجود در جامعه و به دنبال آن کاهش ارزش پول ملی، همسان سازی حقوق بازنشستگان با شاغلین و تامین منابع از دولت یک ضرورت اجتناب ناپذیر است.
وی عنوان کرد: با توجه بخش کاهش اثر بخشی آموزشهای عالی در فضای کار از دولت و وزارت علوم و تحقیقات و وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی انتظار میرود، با تنظیم یک تفاهم نامه از ایجاد تداخل در آموزشهای رسمیو غیر رسمیبپرهیزند و با ایجاد تعامل منطقی فضایی را فراهم سازند تا بتوان در بحث مهارت آموزی، سازمان فنی و حرفه ای مکمل باشد.
مقدسی افزود: در اواخر سال گذشته و امسال نمایندگان مجلس شورای اسلامیدرصدد بودند با اذن مقام معظم رهبری منابع دیگری به ارزش یک میلیارد دلار به بحث اشتغال از منابع صندوق توسعه ملی اختصاص پیدا کند اما با توجه به وقوع سیل و برداشت منابع این پیشنهاد به تعویق افتاد و امیدواریم با افزایش منابع درآمدی دولت بتواند در این حوزه اقدام کند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس افزود: امیدواریم دولت ترتیبی اتخاذ کند که برگشتی این منابع در سر رسید تسهیلات پرداختی به چرخه تولید و اشتغال باز گردد و در صورت وجود موانع قانونی مجلس کمک میکند.
مقدسی با اشاره به بیمه روستایی و کشاورزان گفت: این بیمه امیدی را در سالهای گذشته ایجاد کرد و کند بودن سرعت پرداختیها انگیزه را در کشاورزان از بین برد و در این راستا با تقویت این موضوع باید استقبال آنها را از بیمه را شاهد باشیم و در پی اصلاحات انجام شده از سوی مجلس، بایستی فضایی فراهم شود و منابع مناسبی برای این امر اختصاص پیداکند.
وی بیان داشت: در دو سال گذشته در ارتباط با بحث معلولین قوانین حمایتی از سوی مجلس بیان شده اما منابع مورد نیاز باید برای آن تامین شود تا حمایت از قانون معلولین عملیاتی تر شود.
مقدسی اظهار داشت:متاسفانه در کشور ۱۲ هزار قانون متعدد وجود دارد که در اجرا نقض ایجاد میکنند. در این راستا باید تعداد قوانین را کاهش و تداخل را از بین ببریم تا اثر بخشی لازم را شاهد باشیم.
وی بیان داشت: ایجاد تعامل و هماهنگی بین دستگاههای خدمات رسان مجموعه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی میتواند هم افزایی و کیفیت خدمات را افزایش دهد و شرایط بهتری را برای خدمات گیرندگان فراهم سازد. این شورا، شورای تشریفاتی نیست و بایستی حاصل آن هم افزایی و اثر بخشی در ارایه خدمات مطلوب به افراد جامعه باشد.