نوامبر 24, 2019اخبار روز بیمه
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدمحمد کریمیظهر امروز در همایش افزایش ضریب نفوذ بیمه اماکن شهر و روستا در استان مرکزی با اشاره به میزان ضریب نفوذ بیمه اظهار داشت: ضریب نفوذ کل بیمه در سطح کشور معادل ۲٫۴ برآورد شده و براساس هدفگذاری کشوری این رقم باید به ۷ ارتقاء یابد و میزان نفوذ بیمه در شان مردم این کشور باشد.
وی افزود: میانگین ضریب نفوذ بیمه در دنیا برای کشورهای پیشرفته رقم ۶٫۵ تا ۷ برآورد شده که دستیابی به این رقم میانگین مستلزم ایجاد ساز و کار و ترویج فرهنگ مناسب است، همچنین در راستای ایجاد فرهنگ ترویج بیمه نمایندگان بیمه در سراسر کشور رکن اصلی این اقدام هستند و علاوه بر آن رسانهها نیز میتوانند نقش موثری را در روند ترویج فرهنگ نفوذ بیمه ایفا کنند.
دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران تصریح کرد: باتوجه به اینکه موقعیت کشور ایران بهگونهای است که ستاد حوادث غیرمترقبه در آن فعالیت بالایی دارد و بلایای طبیعی در کشور به میزان بالایی رخ میدهد مردم این سرزمین باید بکوشند تا از خودشان در برابر اینگونه حوادث مراقبت به عمل آورند.
کریمیادامه داد: لایحه صندوق حوادث غیرمترقبه کشور چند سال متوالی در مجلس شورای اسلامیباقی ماند و برخی ایرادات بر آن وارد است که درصورت رفع این مسائل و آغاز فعالیت صندوق ضریب نفوذ کشوری به میزان قابل توجهی افزایش مییابد.
وی عنوان کرد: اجرای بیمه اجباری روستایی و شهری تا حدودی میتواند هموطنان را در برابر بلایای مخاطرهآمیز مصون بدارد اما تلاش ما بر این است که این آمار افزایش یابد، بخشی از ضریب نفوذ بیمه به اختیارات عموم مردم بستگی دارد که باید تمام تلاشمان را به کار بگیریم که در این زمینه سطح سواد شناخت بیمهای عمومیرا افزایش دهیم.
دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران خاطرنشان کرد: در حوزه بیمه مسکن در سطح کشور مقرر شده تا صندوق بلایای طبیعی تشکیل و بخشی از منابع آن از سمت دولت و بخش دیگر از سوی مردم تامین شود، تشکیل صندوق بلایای طبیعی در کشور به یکباره میتواند ترقی توسعه بالایی داشته باشد.
کریمیبیان کرد: برخی از صنایع استان مرکزی دارای دفاتر متمرکزی در پایتخت کشور هستند و این اقدام بلامانع است اما باید کوشید که در این زمینه میزان ظرفیت داخلی استان مرکزی افزایش یابد، در مجموع وضعیت بیمه در سطح کشور رشد مطلوب و قابل قبولی دارد اما باید به مبحث فرهنگسازی توجه ویژهای داشته باشیم.
وی افزود: منطق کلی بیمه بر این اساس است که وجوه خرد جمعآوری و به خسارات در اقسام کوچک پرداخت شود، یکی از مولفههای موثر توسعه فرهنگ بیمه در سطح کشور ارائه خدمات مطلوب به متقاضیان است، پرداخت خسارت بههنگام، ترویج فرهنگ از رسانه ملی و افزایش سطح آگاهی مردم از ایجاد امنیت و آسایش بیمه نیز در این زمینه بیتاثیر نیست.
دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران ادامه داد: در راستای فرهنگسازی گرایش عمومیبه سمت بیمه نباید به انتظار حرکت مردم بنشینیم بلکه خودمان باید بسیجیوار در صحنه حضور یابیم، همچنین استفاده از ظرفیت نماز جمعه، مجامع روستایی، بخشداریها، فرمانداری و شهرداریها در این زمینه نباید مغفول بماند.
کریمیعنوان کرد: شهرداران و بخشداران در راستای کاهش میزان بروز حوادث باید بکوشند تا بر روند ساخت و ساز اعمال نظارت دقیقتری داشته باشند و بنیاد مسکن نیز در این زمینه به بازسازی و استحکامبخشی منازل روستایی بپردازد، همچنین حضور نمایندگان بیمه در جلسات شورای اداری و شورای گفتوگو در زمینه ترویج فرهنگ بیمه موثر است.
انتهای پیام/۷۲۰/ش