دسامبر 13, 2019اخبار روز بیمه
علی خسروی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به پرداخت بدهیهای بیمه سلامت به مراکز درمانی خوزستان، اظهار داشت: در سال جاری باوجود محدودیتهای بودجهای، تلاش میکنیم تا در پرداخت بدهیها نظم مشخصی داشته باشیم.
وی با اشاره به اهمیت پرداختیهای بیمه سلامت به مراکز درمانی، افزود: بیمه سلامت توجه ویژه ای به پرداختهای منظم به مراکز درمانی داشته و اعتقاد داریم این پرداختها، نقش تعیین کننده ای در افزایش خدمات درمانی برای بیمه شدگان دارد.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان ادامه داد: بیمه سلامت تضمین کننده امنیت خاطر افراد در برابر بیماری و عوامل تهدیدکننده سلامت است بنابراین نباید خدشه ای در مسائل مالی آن وجود داشته باشد.
خسروی یادآور شد: پرداخت علی الحساب بدهی به خدمات سطح یک روستایی تا پایان مردادماه ۹۸ به مبلغ ۲ میلیارد و ۳۷ میلیون ریال و مرحله دوم(پرداخت اول) به مبلغ ۷۲ میلیارد و ۶۱ میلیون ریال به دانشگاهها و دانشکدههای خوزستان انجام شده و انتظار میرود مراکز ارائه خدمات بر کیفیت کار خود تمرکز بیشتری داشته باشند.
وی در ادامه، با بیان اینکه به دانشگاه جندی شاپور اهواز بالغ بر ۳۷ میلیارد و ۷۱۴ میلیون ریال پرداخت شده است، گفت: همچنین بالغ بر ۱۵ میلیارد و ۱۹۱ میلیون ریال به دانشگاه دزفول، بیش از ۹ میلیارد و ۵۲۱ میلیون ریال به دانشکده آبادان، ۳ میلیارد و ۷۱۴ میلیون ریال به دانشکده بهبهان و بالغ بر ۳ میلیارد و ۷۴۲ میلیون ریال به دانشکده علوم پزشکی شوشتر پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان در باره پرداخت بدهی به مراکز غیر از دولتی دانشگاهی تا پایان مردادماه ۹۸، عنوان کرد: بیش از ۸۰ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال به مراکز درمانی شامل آزمایشگاه، فیزیوتراپی، تصویربرداری، درمانگاهی، پزشکان، مراکز جراحی محدود و بیمارستانی پرداخت شد.
خسروی در تشریح جزییات پرداختیها، گفت: بالغ بر ۱۳ میلیارد و ۲۵۷ میلیون ریال به مراکز آزمایشگاهی و بیش از یک میلیارد و ۷۶۹ میلیون ریال به بخش فیزیوتراپی پرداخت شده است.
وی افزود: بالغ بر ۹ میلیارد و ۲۲۴ میلیون ریال به بخش تصویربرداری، سه میلیارد و ۳۴۵ میلیون ریال درمانگاهها، ۹ میلیارد و ۲۳۷ میلیون ریال پزشکان، ۳ میلیارد و ۲۰۳ میلیون ریال به مراکز جراحی محدود و ۴۰ میلیارد و ۷۲۳ میلیون ریال به بیمارستانها پرداخت شده است.
انتهای پیام/۳۴۴/ ع