اکتبر 30, 2019اخبار روز بیمه
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین کلانتری عصر چهارشنبه در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، افزود: با کمک بخش خصوصی و با فراهم سازی زیرساختهای دسترسی به شبکه بورس در استان، بخشی از بازار بورس تهران در یاسوج راه اندازی میشود.
کلانتری تصریح کرد: باید با تمام توان برای حذف قوانین مزاحم و موانع تولید گام برداریم.
وی بحث رونق تولید را شاه بیت عملیاتی کار دولت در استان دانست و تاکید کرد: سیاستهایی که دولت در پیش گرفته در راستای کمک به تولید است.
کلانتری گفت: علی رغم اینکه در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم، اما اکنون مجامع بین المللی به رشد ایران در عرصههای مختلف اعتراف میکنند.
استاندار در خصوص انتقاد اتاق بازرگانی یاسوج از طولانی بودن روند اخذ مجوزها در این استان، گفت: فرآیند صدور مجوزها در بسیاری از موارد هم طولانی نیست و گاهی مجوز یک روزه و یک هفته ای هم صادر میشود.
کلانتری بیان داشت: با این حال در بحث پنجره واحد مصوب کردیم کسی که دنبال مجوز است از روزی که به فرآیند اخذ مجوز ورود می کند حداکثر تا یک ماه تعیین تکلیف شود و اگر مراجعه کنندهای ادعا کند که بعد از یک ماه پاسخش داده نشده با جدیت پیگیری می کنیم. وظیفه ما تسهیل شرایط سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان است.
وی با بیان اینکه همه دستگاه های دولتی استان موظف شده اند نیازمندیهای خود را از محصولات و تولیدات بومیاستان تامین کنند مگر در مواردی که نیاز آنها در استان وجود نداشته باشد، تصریح کرد: نگاه ما به تولید کننده باید مثل نگاه به یک رزمنده باشد و باید با کمک اتاق و دستگاههای دولتی بازار هدف و عرضه محصولات استان را مشخص کنیم.
کلانتری به ظرفیت های قانون بودجه در حمایت از بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: سه دستگاه اجرایی استان در بحث تهاتر آن طور که خواستیم عمل نکردند که با مقامات کشوری آنها مکاتبه کردیم و در حال حاضر میزان تهاتر استان در این سه حوزه از میانگین کشوری بالاتر است.
استاندار با بیان اینکه وظیفه ما رفع موانع برای مجری است و خیلی جاها مجوزها داده شده اما مجری پای کار نیامده، عنوان کرد: مجوزهای حدود ۸۷۵ طرح در حوزههای گردشگری، صنعت و کشاورزی استان با حجم سرمایهگذاری ۲۵ هزار میلیارد تومان صادر شده که در این موارد مجری باید پای کار بیاید.
کلانتری با تاکید بر اینکه دولت و مدیران دولت یازدهم رقیب بخش خصوصی نیستند بلکه یار بخش خصوصی هستند به حوزه مالیاتی اشاره کرد و افزود: در برخی شهرستانهای استان مانند دنا و چرام سطح ادارات مالیاتی پایین است که امیدواریم سازمان امور مالیاتی آنها را به صورت واحدهای مستقل درآورد.
وی به بحث منابع و مصارف بانکهای کهگیلویه و بویراحمد اشاره داشت و عنوان کرد: با توجه به اینکه این استان جزو استان های کمتر برخوردار محسوب میشود، نیاز است منابع بیشتری به بانکهای آن تزریق شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به وضعیت بانکهای خصوصی استان، گفت: باید حدود ۸۰ درصد سپردههای بانکهای خصوصی در خود استان سرمایه گذاری شود و اکنون شاهد چنین موضوعی نیستیم.
کلانتری با بیان اینکه بیمه ایران مستقل تنها در دو شهرستان استان وجود دارد، ابرازکرد: میطلبد وزارت اقتصاد و دارایی تمهیداتی اتخاذ کند که بیمه ایران در همه شهرستانهای استان راها ندازی شود.
وی همچنین خطاب به معاون امور حقوقی و مجلس وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد با وجود کمتر توسعه یافتگی اما بخش خصوصی فعال و توانمندی دارد، گفت: این استان بازار بورس ندارد و بخش خصوصی ما دستش از بازار سرمایه کوتاه است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: از وزارت اقتصاد و دارایی انتظار داریم از ایجاد بازار بورس در این استان حمایت کند و ما هم قول میدهیم با کمک بخش خصوصی توانمندمان، فضا و زیرساخت های این موضوع را فراهم کنیم.
جلیلی معاون امور حقوقی و مجلس وزارت اقتصاد و دارایی در این نشست و در پاسخ به درخواست استاندار قول داد در صورتی که مکان و زیرساخت های دسترسی به شبکه در استان کهگیلویه و بویراحمد ایجاد شود، بخشی از نمایندگی بازار بورس تهران در یاسوج فعال شود.